Hesabı sil
Yakıtım hesabını uygulamayı açmadan buradan silebilirsin. Hesabın, tüm araç ve dolum kayıtların ve fiş fotoğrafların hemen ve kalıcı olarak silinir; geri alınamaz. Uygulamadan silmek için: Ayarlar → Hesabı sil.
Parolanı hatırlamıyorsan önce parolanı sıfırla.